FANtv-nl-logo-mobile

Kleine portable dvd-spelers van Coby

Coby levert een groot aantal verschillende dvd-spelers. Hieronder bevinden zich enkele exemplaren die nauwelijks groter zijn dan de dvd's en cd's die je met het apparaat afspeelt.   

Coby TF-DVD500
In navolging van de mp3-spelers worden de portable video-spelers ook steeds kleiner. Maar hoe klein mag zo'n speler worden voordat het niet langer aangenaam is om een film te bekijken? Coby komt met enkele draagbare dvd-spelers waarbij het scherm wel heel erg klein is. 3,5 inch om precies te zijn. Dan is diagonaal van 8,9 centimeter.


Het apparaat zelf heeft het formaat van een dvd-schijfje, waarschijnlijk had de fabrikant hem nog wel wat kleiner wilde maken.
TF-DVD550.
De Coby TF-DVD500 speelt naast DVD's ook CD's en CD-RW's af. Natuurlijk doet hij ook dienst als MP3-speler en als photo-viewer. Muziek, video en foto's moeten wel op een schijfje staan want over een harde schijf beschikt de Coby niet.


Speciaal voor kinderen is er een aparte versie, de TF-DVD550. Met dezelfde afmetingen en dezelfde mogelijkheden maar een andere vormgeving.

   


Vergelijkbare artikelen