FANtv-nl-logo-mobile

HEMA (Victory) mp3-speler zonder geheugen

De Hollandsche Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam (beter bekend als de HEMA) verkoopt nu ook een mp3-speler. Voor 15 euro! Maar.....Voor dat geld krijg je een mp3-speler van het fabrikaat Victory die nog het meest lijkt op een iPod zonder display. Het ontbreken van een scherm is echter niet het meest opvallend. Het meest opvallend is het volledig ontbreken van het intern geheugen. De "Hema iPod" heeft welgeteld 0 Kb, 0 Mb en 0 Gb geheugen aan boord. Het geheugen (SD/MMC) moet apart bijgekocht worden.


En dan blijkt het meest bescheiden geheugenkaartje ineens duurder dan de complete mp3-speler. En als je het geheugen moet kopen is de mp3-speler niet of nauwelijks goedkoper dan een gemiddelde concurrent.


Een gevaarlijk apparaatje dus voor impuls-kopers die pas thuis de kat in de zak vinden. Is deze Victory  0 Mb mp3-speler dan helemaal niet interessant? Toch wel, wie nog over overbodig SD of MMC geheugen beschikt, bijvoorbeeld uit een afgedankte mp3-speler of foto-camera, heeft hiermee een bijzonder goedkope vervanger!

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl