FANtv-nl-logo-mobile

Mediaspeler met 100 GB

Kijk daar houden we van. Een mediaspeler waarmee je niet hoeft te woekeren met de ruimte. Iubi biedt 100 gieg voor video's en mp3's.


Veel fabrikanten van mediaspelers maken de fout hun apparaatjes veel te weinig opslagcapaciteit mee te geven. Natuurlijk is dit gunstig voor de winkelprijs, maar wat heb je nou aan een apparaat om videobestanden af te spelen als je maar enkele honderden mb's aan opslagcapaciteit hebt?De Koreanen van Iubi hebben het wel goed begrepen. Ze komen met een portable media player met een 100 GB harde schijf. Iubi lacht zo zelfs de makers van de iPod uit. Met hun apparaat kun je tenminste een enorme collectie speelfilms, mp3-bestanden en foto's meenemen als je op stap gaat.


Films in DivX, Xvid en MPEG-4-formaat kunnen worden afgespeeld en voor wat betreft de muziek kan de mediaspeler met mp3, wma en ogg overweg. Nadeel zijn de afmetingen van 14 cm bij 8 centimeter en de dikte van 2,48 centimeter. Voor een mp3-speler is dat wat aan de grote kant, maar dat heeft weer als voordeel dat je er een groot display voor terug krijgt. De Iubi PMP2010 is voorzien van een lekker ruim 4.3 inch lcd-scherm.


In Amerika wordt een prijs van 400 dollar genoemd. Dat is prima prijs voor een speler met deze specificaties. Wanneer de Iubi PMP2010 hier leverbaar is, en wat hij dan gaat kosten is helaas nog niet bekend.

Vergelijkbare artikelen