FANtv-nl-logo-mobile

Shure E500: Oordopjes van 500 euro

Shure gaat een oortelefoontje op de markt brengen vol met techniek. Wonderlijk wat er allemaal aan snufjes in een oordopje past.   

Onlangs presenteerde we hier al kwalitatief hoogstaande oordopjes van Sennheiser, maar ook Shure kan er wat van. Deze brengen een oortelefoontje op de markt waarvan ieder dopje is voorzien van twee woofers en een tweeter.


Door de vorm wordt het omgevingsgeluid meer gedempt dan bij andere oortelefoontjes. Wil je toch horen wat er in de omgeving wordt gezegd, dan kun je de PTH (Push-to-Hear) Control Switch activeren. Dit knopje dempt niet alleen de muziek maar activeert ook een microfoontje. Zo kun je met de dopjes nog in, toch luid en duidelijk horen wat er tegen je gezegd wordt.


Deze Shure E500 oortelefoon is Shures vlaggeschip in de E Serie van oortelefoons. Zowel draaggemak, geluidskwaliteit en geluidsissolatie zijn het beste wat Shure te bieden heeft. Aan deze hoge kwaliteit hangt wel een prijskaartje, want we hebben het hier over oordopjes die 500 dollar per set kosten. De PTH Control Switch is compatible met andere oortelefoons en zal voor 59 dollar los te koop zijn. De verkoop start mei 2006 op de Shure website.

Vergelijkbare artikelen