FANtv-nl-logo-mobile

LG-SD910 met Duo Slide Design

De nieuwste telefoon van LG is naar twee kanten open te schuiven. Zo komt er extra veel ruimte vrij voor de bediening.Bij mobiele telefoons is het voor ontwerpers altijd woekeren met de ruimte. De toestellen moeten klein gehouden worden, maar ook plaats bieden aan een ruim display, een plezierig werkend toetsenbord en navigatieknoppen. En dan moet het er allemaal ook nog eens mooi uitzien.


LG heeft bij de LG-SD910 een heel nieuwe techniek toegepast: Duo Slide Design. Hierbij kan het toestel zowel horizontaal als vertikaal worden opengeschoven.


Als je het display naar links schuift komen de bedieningstoetsen van de mediaspeler tevoorschijn. Hiermee kun je beeld en geluid (de telefoon beschikt over een mp3-speler) voor en achteruitspoelen en pauzeren. Ook in de lengte is de telefoon open te schuiven. Aan de onderkant komt dan een toetsenbord tevoorschijn.


Voorlopig is dit toestel (met mp3-speler en 1.3 fotocamera) alleen in Korea te koop. Telefoons die al wel beschikbaar zijn kun je hier vinden.Vergelijkbare artikelen