FANtv-nl-logo-mobile

Twee Nokia muziektelefoons

Nokia heeft twee nieuwe muziektelefoons uitgebracht. Vooral de draaibare 3250 is een opmerkelijke combinatie van telefoon en mp3-speler.


Nokia 3250
De Nokia 3250 is een opmerkelijke telefoon door zijn draaifunctie. Het ene moment heb je een gewone telefoon in je handen, dan draai je de onderkant een halve slag, en ineens heb je een mp3-speler in handen. Draai hem nog eens een kwartslag, en de 3250 is plotsklaps een digitale camera geworden.Als muziekspeler doet hij niet ten onder voor een aparte mp3-speler. Hij speelt naast mp3 ook aac bestanden af, en een fm-radio en voice-recorder zijn ook aanwezig. Enig puntje van kritiek kan het standaard meegeleverde geheugen zijn (10 Mb). We raden dus wel aan extra geheugen bij te bestellen. Deze is bvia MicroSD-geheugen gelukkig uit te breiden tot 1 gigabyte.


verder beschikt de Nokia 3250 over een 2-megapixel camera en een scherm dat 262.144 kleuren kan weergeven. Internetten kan via GPRS of EDGE van Telfort. Verder natuurlijk MMS, en ook Bluetooth wordt ondersteund. Als besturingssysteem gebruikt de Nokia 3250 Symbian OS 9.1. Deze kan worden geupdate als er een nieuwe versie beschikbaar komt.
Meer informatie    


Nokia 6280

Het tweede toestel is de uitschuifbare Nokia 6280. Dit is een UMTS-toestel dat evenals de 3250 een Nokia XpressMusic muziektelefoon. De muziekmogelijkheden zijn dus gelijk aan die van de bovenstaande telefoon. Qua camera heb je echter meer mogelijkheden. De 6280 kent twee camera's, een beperkte 0.3 megapixel camera voorop en een kwalitatief goede 2 megapixel camera met flits aan de achterkant.De camera voor is bedoeld voor beeldtelefonie.


Je e-mail heb je met deze telefoon altijd bij de hand, want het POP3-mailprotocol wordt ondersteund.
Meer informatie

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl