FANtv-nl-logo-mobile

LG KG800 Chocolate Phone

De LG KG800 wordt door zijn kleur en vorm ook wel Chocolade Phone genoemd  Het is een prachtige design telefoon met grote mogelijkheden.

     

De slanke en visueel aantrekkelijke LG KG800 telefoon blijft volledig zwart, totdat de telefoon wordt geactiveerd. Het Touch Sensitive Keypad - een wereldprimeur voor mobiele telefoons - wordt dan samen met het hoogwaardige TFT kleurendisplay zichtbaar. Felrode pictogrammen brengen het keypad tot leven.


De KG800, ook wel 'Chocolate Phone' genoemd, is de eerste GSM in een nieuwe lijn van mobiele designtelefoons die LG zal introduceren. Deze nieuwe serie is bedoeld voor gebruikers die stijl evenzeer waarderen als technologie.


Met de mogelijkheden is het namelijk ook dik in orde. Naast oogstrelend design beschikt de telefoon over een hoge kwaliteit MP3/AAC muziekspeler met een intern geheugen van 128 MB, een 1.3 megapixel camera en videocamera.
Met  USB Mass Storage kan de telefoon gemakkelijk gebruikt worden als USB stick en is het, door middel van de meegeleverde datakabel, aan te sluiten op iedere PC. De batterijcapaciteit is toereikend voor 200 uur stand-by en een gesprekduur van 3 uur en 20 minuten.


Het design van de LG KG800 heeft al twee Europese prijzen opgeleverd: de iF Design Award en de reddot Design Award voor styling en gebruikersinterface.


De prijzen en verdere specificaties van de LG KG800 zijn hier te vinden.

    
 

Vergelijkbare artikelen