FANtv-nl-logo-mobile

Alles aansluiten via 1 usb-kabel

Kensington heeft een handige dockingstation voor laptopgebruikers op de markt gebracht. Alle randapparatuur, inclusief de monitor, kan via slechts 1 usb-kabel worden verbonden. 


Veel laptopgebruikers hebben op hun werkplek een losse monitor, toetsenbord en muis staan. Dat werkt immers een stuk plezieriger dan de bediening van de laptop zelf. Niet zelden wordt er dan ook nog allemaal andere randapparatuur aangesloten zoals een printer of een externe dvd-brander. Kortom, er moeten heel wat kabeltjes op de laptop worden aangesloten.Kensington heeft nu een heel handige oplossing. Het Notebook Expansion Dock. Deze zet je op je bureau en je sluit alle randapperatuur er op aan. Vervolgens sluit je ook de laptop er op aan, met welgeteld één usb-kabel. Je hoeft dus voortaan maar één kabeltje te verbinden om al je randapparatuur beschikbaar te hebben!


De Kensington Expansion Dock beschikt over aansluitingen voor audio, een parallelle en seriële poort, 3 USB 2.0 poorten, een Ethernet netwerkaansluiting een een VGA video-poort. De maximale resolutie van de monitor bedraagt 1280x1024. Hiermee is het dock geschikt voor monitoren t/m 19 inch.


Het dock werkt op iedere laptop met Windows XP.  De Nederlandse Kensington website vermeldt nog geen prijs, maar op de Amerikaanse site staat een prijs van 180 dollar vermeld.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl