FANtv-nl-logo-mobile

Nokia E61

De Nokia E61 is met zijn grote scherm en toetsenbord een ideale smartphone voor wie wil mailen en internetten met zijn telefoon.


De Nokia E61 is een smartphone met grote mogelijkheden. Een echte handheld computer, en dat zie je er aan af!Want door zijn zijn brede scherm en uitgebreide toetsenbord toont de E61 ook als een computer. Je ziet in één oogopslag dat je hier met een heel bijzondere telefoon te maken hebt.Nokia mikt met deze telefoon vooral op zakelijke gebruikers. Mensen die veel onderweg zijn, en niet alleen telefoonisch, maar ook per e-mail bereikbaar moeten zijn. Bij een klant, maar ook in de auto of in een restaurant. Met deze telefoon kun je altijd en overal gebruik maken van e-mail, van internet, maar bijvoorbeeld ook van je messenger. E-mails versturen en ontvangen kan terwijl je een telefoongesprek voert. Als er geen verbinding aanwezig is kun je wel nieuwe mail-berichten schrijven en al eerder ontvangen


Verder ondersteunt het toestel de meest gangbare functies van Microsoft Word, PowerPoint en Excel, en is compatibel met Zip Manager en Adobe Reader. Daarnaast is er heel veel andere software voor het Symbian OS 9.1 besturingssysteem  beschikbaar.


Voor de bediening heb je dat heerlijk ruime toetsenbord tot je beschikking en verder zijn er twee soft keys met een joystick die naar vijf kanten bewogen kan worden. En dan is er nog de mogelijkheid het toestel via spraakcommando's te bedienen. Niet alleen de telefoonfuncties zijn zo aan te sturen, maar je kunt ook zo door de menu's browsen en voor tal van standaard spraakgestuurde commando's.


Naast het toetsenbord is ook  het ruime display een echte blikvanger. Deze kan tot 16 miljoen kleuren weergeven. Contrast en helderheid zijn makkelijk aan te passen. Ideaal als je het zonlicht in stapt. Het schermt leent zich erg goed voor weergave van websites. Het is een ideaal apparaat om mobiel mee te surfen.


Om  alle toepassingen en data op te slaan heeft de Nokia E61 75 MB standaard aan boord, maar dat is via 64 MB miniSD geheugenkaartjes uit te breiden.

Vergelijkbare artikelen