FANtv-nl-logo-mobile

Qtek 8500

De Qtek 8500 is een echte alleskunner. Met dit toestel heb je niet alleen een telefoon, maar ook een computer, mp3-speler en fotocamera in handen.


    

De ultraplatte 8500 staat bol van de mogelijkheden. Met dit ranke vierbandstoestel kun je de wereld aan. Twee  kleurenschermen, een mp3-speler, een camera met videofunctie, deze multimediamachine heeft het allemaal. Zowel open als dichtgeklapt is hij makkelijk te bedienen. Via het tweede display en de extra mediatoetsen hoef je het toestel niet open te klappen om bijvoorbeeld de mp3-speelfuncties te bedienen.


Maar het toestel kan meer. Windows Mobile 5 maakt van het apparaatje een echte computer in zakformaat. Met bijvoorbeeld mobiele office-oplossingen, waaronder Pocket Word, Excel en Outlook. De Qtek 8500 kan verbinding maken met een netwerk, en de data van programma's als Outlook up-to-date houden via ActiveSync. Via GPRS en de WAP-browser surf je over internet en zit je bovenop het nieuws. En natuurlijk is het apparaat Java-compatibel voor de laatste mobiele applicaties, spelletjes en multimediatoepassingen.


Nog wat functies: de 1,3-megapixelcamera, e-mail, MMS, of het aanleggen van een compleet fotoalbum op het uitbreidbare microSD geheugen.


Alle informatie over deze bijzonder veelzijdige gadget is hier te vinden.Vergelijkbare artikelen