FANtv-nl-logo-mobile

MyWay Allure

De MyWay Alure is een mobiele telefoon voor mannen en vrouwen die veel belang hechten aan het design van hun toestel.    

Het toestel is een product van het Franse Modelabs. Deze fabrikant richt op mannen en vrouwen die de telefoon niet allleen zien als een apparaat om mee te bellen, maar ook als een mode-accessoire. De MyWay Allure is een goed voorbeeld van hun filosofie.


De designtelefoon is uitgevoerd in twee kleuren, chocolade en creme. Het toestel voelt aan zoals hij er uitziet. Zacht en warm. De fabrikant heeft hiervoor gebruik gebruik gemaakt van nieuwe innovatieve materialen. Daarnaast is het met 90 gram een licht toestel.


Een headset, draagkoort en een cover worden meegeleverd, en dit alles is natuurlijk verantwoord uit het oogpunt van de modebewuste gebruiker.


Maar deze telefoon is meer dan een accessoire alleen. Het is een uitstekend presenterende GPRS-telefoon die Java en MMS ondersteunt. Het kleurenscherm kan 65.536 kleuren weergeven en er is een VGA camera met flitser op het toestel aanwezig. En toch wordt deze camera aangeboden tegen prijzen die lage liggen dan vergelijkbare toestellen van de grote merken.


De exacte specificaties en prijzen, en meer foto's kun je hier vinden.

Vergelijkbare artikelen