FANtv-nl-logo-mobile

PC-geluid doorsturen

De Wireless Digital Audio Sender van One For All is een goedkope oplossing om PC-muziek naar de stereo te sturen. Ideaal voor wie verder geen eisen stelt.   

Er zijn heel veel apparaatjes te koop waarmee je een koppeling tot stand kunt brengen tussen je pc en je stereoinstallatie. Sommige zijn heel uitgebreid, en voorzien van prijskaartjes die tot ver boven de duizend euro kunnen oplopen. Maar niet iedereen wil zo veel geld uitgeven.


Een heel eenvoudige maar daardoor ook goedkope oplossing is de SV1740 Wireless Digital Audio Sender van One For All. Deze kost nog geen 90 euro maar legt wel een draadloze verbinding. Op een heel simpele manier want het staat helemaal los van evenuele bestaande draadloze netwerken in huis.
Een set bestaat uit een usb-adapter die je in je pc of laptop prikt, en een ontvanger die je aan je stereo koppelt. Vervolgens stuurt hij al het geluid van de pc door naar de stereoinstallatie. Zo kun je optimaal genieten van internetradio, je mp3-bestanden en het geluid van games. verwacht geen extra mogelijkheden als het doorgeven van video, of het via de stereo of ontvanger browsen door de beschikbare muziek. De Wireless Audio Sender is slechts een doorgeefluik van wat er ook via de computerspeakers te horen is.

    


Maar voor wie op zoek is naar een lekker eenvoudig werkend en goedkoop apparaat om computergeluid draadloos via de stereo-installatie te beluisteren is dit een prima apparaatje. Deze is bij Megagadgets voor nog geen 90 euro te koop.


Vergelijkbare artikelen