FANtv-nl-logo-mobile

Gadgets op de woonbeurs Amsterdam

Op de Woonbeurs Amsterdam zijn dit jaar enkele opmerkelijke gadgets te zien zoals bijzettafels die tevens een cinemaset zijn, en een magnetron met dvd-speler en tv.


Een magnetron met TV scherm en geïntegreerde DVD speler. Een bijzettafel die tegelijkertijd een hoogwaardige home cinema set is. Draadloze luidsprekers die opvallen door hun bijzondere vormgeving. Op de woonbeurs zijn dit jaar enkele opmerkelijke woongadgets te zien.Van 26 september tot en met 1 oktober presenteert HE design Marcel Wanders de bovenstaande digitale electronica voor het eerst aan het grote publiek op de Woonbeurs Amsterdam. De apparatuur zal die periode ook daadwerkelijk te koop zijn. Niet op de beursvloer, maar exclusief bij de vier filialen van Leen Bakker in Amsterdam.De collectie multimedia producten is ontworpen door de designer Marcel Wanders en wordt geproduceerd door Holland Electro. In elk van de zes ontwerpen komen meerdere functies samen. Het vernieuwende uiterlijk van de producten en de aanwinst voor het interieur staan voorop. De bijzondere vormgeving van de collectie doet echter geen concessies aan de techniek. Alle producten kenmerken zich door state of the art technische snufjes.Niets is wat het lijkt. Of toch wel? Holland Electro Theatre is een bijzettafel, maar ook een hoogwaardige home cinema set. De vier draadloze luidsprekers garanderen een 5.1 digital surround sound. Ook Holland Electro Pandora is een bijzettafel, met binnenin een woofer. Sluit je laptop of mp3-speler aan en uit de twee draadloze speakers klinkt een wall of sound.


 
Achter het TV scherm van Holland Electro Wave houden zich een magnetron én een DVD speler schuil. DVD'tje erin en kookplezier wordt tegelijkertijd kijkplezier. Holland Electro Merlin en Holland Electro Mathilda bevatten een draadloze antenne, waarmee je muziek vanaf je laptop of mp3-speler uit de ultraplatte luidsprekers laat knallen.

Vergelijkbare artikelen