FANtv-nl-logo-mobile

Hama RX2 Bluetooth HiFi Receiver

Met de Bluetooth HiFi Receiver van Hama stuur je de muziek van je PC, telefoon of mp3-speler draadloos door naar je stereoset.    

We hebben er weer één, een apparaatje om je digitale muziekcollectie via de stereoset af te spelen. De RX2 Bluetooth HiFi Receiver van Hama is echter een originele oplossing. Zoals de naam al zegt werkt deze via Bluetooth. je kunt dus niet alleen de muziek van je computer, maar ook die van een telefoon of mp3-speler draadloos doorsturen naar de stereo-installatie.


Het apparaat waar de muziek op opgeslagen is hoeft alleen maar Bluetooth te onderstuenen. Bij telefoons is dat steeds vaker het geval, en voor een computer koop je voor een paar tientjes een Bluetooth-adapter.


Je stuurt dan draadloos de muziek naar een kleine schoteltje die is voorzien van een antenne. Deze receiver sluit je via een RCA-aansluiting of een 3,5-mm stereo-jack aan op je hifisysteem. Het bereik van de ontvanger bedraagt officieel 100 meter, maar in de praktijk ligt dat wel wat lager. Maar binnen een woonhuis heb je goede ontvangst.


De RX2 Bluetooth HiFi Receiver heeft een adviesprijs van 69 euro.


Vergelijkbare artikelen