FANtv-nl-logo-mobile

Iomega MiniMax

Met de MiniMax van Iomega kun je onbeperkt schijfruimte aan je PC of Mac toevoegen. Deze mooie externe schijven zijn goed stapelbaar.


Muziek, foto's, video, iedere computer computer wordt tegenwoordig gevuld met mediabestanden. Leuk, maar deze bestanden vreten ruimte. En dus heeft je computer vaak extra schijfruimte nodig  om aan de behoefte te voldoen. Een externe harde schijf is dan een aantrekkelijke optie.Een externe harde schijf kun je namelijk makkelijk meenemen naar een andere PC. En notebook gebruikers hoeven hem alleen aan te sluiten als ze de bestanden op die schijf nodig hebben. Zo kun je een bibliotheek aanleggen met al je mediabestanden. Maar natuurlijk kun je de externe schijf ook vullen met programma's en andere bestanden. Voor je computer is het immers gewoon een harde schijf.


Een heel mooie externe harde schijf is de MiniMax van Iomega. Deze past qua design uitstekend bij de Mac mini, maar werkt net zo goed samen met een PC. Deze computers kun je via zowel Firewire als USB 2.0 aansluiten. Handig zijn de drie usb- en drie FireWire-poorten waarop je andere apparatuur kunt aansluiten. Zo doet de  MiniMax tevens dienst als hub (doorgeefluik) voor andere externe apparaten.De Iomega MiniMax is verkrijgbaar in een 160 en een 250 GB variant. Je kunt ze stapelen en doorlussen. Zo kun je je opslagcapaciteit onbeperkt uitbreiden.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl