FANtv-nl-logo-mobile

HDD DivX Mediaplayer

Doe mee aan onze gratis verloting, en win een mooie mediaspeler om je films, muziek en foto's af te spelen via de televisie.Het aantal manieren om mediabestanden af te spelen via de televisie en HiFi-set groeit met de dag. Vaak gaat het daarbij om apparaten die in het computernetwerk worden opgenomen. Bij de HDD DivX Mediaplayer die door Globe Gadgets geleverd wordt is gekozen voor een andere oplossing. Dit is een klein kastje met een harde schijf dat je op je televisie, stereoset en/of pc kunt aansluiten.


De harde schijf van de DivX Mediaplayer kan via een computer worden voorzien van verse films, muziek en foto's. Vervolgens heb je de computer niet meer nodig. De Mediaplayer speelt de bestanden geheel zelfstandig af via de televisie of stereo. Je kunt de speler dus volzetten met je favorite media en dat op ieder moment afspelen.


Ook qua bediening verschilt de HDD DivX Mediaplayer van andere oplossingen. En dit positieve zin! Op de televisie worden alle bestanden overzichtelijk als thumbnail weergegeven. Via de afstandsbediening scroll je makkelijk door je media-collectie heen, en je selecteert wat je wilt horen en zien.


Bijzonder handig is de mogelijkheid om ondertitels onder je gedownloade speelfilms te plaatsen. Van de meeste films zijn ook aparte bestanden met de ondertitels op internet te vinden. Door deze op de harde schijf van de Media Player te plaatsen en hem aan de film te koppelen heb je een ondertitelde fim.
 
Het systeem werkt met een standaard 3.5inch ATA harde schijf, maar wordt zonder deze schijf geleverd. Plaats je een 200GB schijf, dan kun je ongeveer 200 films of 30.000 muzieknummers op het apparaat opslaan.


De HDD DivX Mediaplayer wordt in Nederland geleverd door Globe Gadgets.


Win een HDD DivX Mediaplayer
We verloten zo'n mooie mediaspeler onder de bezoekers van onze website. Deelname aan deze verloting is gratis!
Doe mee aan de verloting

Vergelijkbare artikelen