FANtv-nl-logo-mobile

Sharp MP3-E300

Sharp komt met een mp3-speler die zowel qua design als qua functies origineel is. Zo beschikt de MP3-E300 bijvoorbeeld over een ingebouwde FM-transmitter.


Gelukkig zijn er nog fabrikanten van mp3-spelers die niet klakkeloos de iPod immiteren.


Sharp komt met de MP3-E300, en heeft daarbij gekozen voor een heel andere vormgeving. Geen scrollwheel, maar negen duidelijke knoppen. Een strak design, maar totaal anders dan die van de iPod. De Sharp MP3-E300 komt beschikbaar in de kleuren zilver, goud en zwart.Met de technische specs zit het ook goed, al heeft deze speler helaas geen harde schijf. De muziek kan bewaard worden op 1GB Flash-geheugen. Via miniSD kaartjes kan de opslagcapaciteit worden uitgebreid. Er komt ook een goedkopere MP-E200 met 512Mb opslagcapaciteit.


Verder kun je naar FM-radio luisteren, en wat heel origineel is, de mp3-speler beschikt over een ingebouwde FM-transmitter. Hiermee kun je in de auto je muziek draadloos naar de radio zenden.


Via de line-in kun je muziek van een externe bron in mp3-formaat opnemen. Naast mp3 kan de speler ook wma en aac bestanden afspelen.

Vergelijkbare artikelen