FANtv-nl-logo-mobile

Sony Ericsson K800i

De Sony Ericsson K800i is een echte vernieuwende telefoon. Het gadgetgehalte is zo hoog dat de telefoon een rol speelt in de nieuwe James Bond film Casino Royale.    

Met de Sony Ericsson K800i telefoon is het moeilijk slechte foto's te maken. Als de BestPic-funcite wordt gebruikt wordt er namelijk niet één foto gemaakt, maar een reeks van negen. Je kunt dan achteraf de beste foto uitkiezen. Er zal er altijd wel één goed zijn!


De camera op de K800i is toch al een juweeltje. Het betreft een 3.2 megapixel camera met autofocus, ingebouwde xenonflits en foto- en videostabilisatiefunctie.


Een ingebouwde xenon flitser zorgt voor echte fotoverlichting als de lichtcondities niet optimaal zijn en de K800i voorkomt rode ogen. De camerastabilisatiefunctie compenseert alle kleine bewegingen van je hand terwijl je een foto maakt of een video opneemt.


Als je een foto gemaakt hebt kun je die meteen delen via Bluetooth, MMS of hem bloggen. Je maak een foto, zet er tekst bij en verzend hem naar een blogsite. De site wordt gemaakt als je de eerste keer een foto blogt en je krijgt dan een SMS-je terug met het webadres en de inloggegevens. Stuur het adres naar vrienden en deel zo je foto's.Met deze UMTS-telefoon kun je natuurlijk ook over het web browsen. Je kunt onder het surfen gewoon bellen.


Aan beide zijden van het 2” QVGA-kleurendisplay zitten fototoetsen zodat de cameratelefoon gemakkelijk te gebruiken is. Voor het afdrukken wordt de PictBridge-standaard ondersteund. De telefoon kan dus via de USB-kabel op een voor PictBridge geschikte printer worden gesloten, en je drukt de foto's af zonder pc.
 
De K800i heeft een complete digitale musicplayer. Je kunt zelfs afspeellijsten samenstellen en naar FM radio luisteren. Gamen is ook mogelijk, alleen of via Bluetooth tegen ander telefoonbezitters. Een aantal spellen staan al standaard op de telefoon, en meer games kunnen worden gedownload.


De prijs en alle andere informatie is te vinden via de link hieronder.

Vergelijkbare artikelen