FANtv-nl-logo-mobile

Programmeerbare stekkerdoos

Via deze programmeerbare stekkerdoos, voorzien van meerdere timers, kun je al je apparatuur aansturen. De stekkerdoos kan via een computer worden geprogrammeerd. 


We hadden nooit verwacht nog eens enthousiast te worden over een stekkerdoos, maar het onverwachte is toch gebeurd. Met de programmeerbare stekkerdoos die door Conrad geleverd wordt zijn heel leuke dingen mogelijk!Naast dat deze stekkerdoos je apparatuur beschermt tegen spanningspieken is hij ook helemaal via de computer te programmeren. Vier van de zes contactpunten zijn elk voorzien van een aparte timer, en dat opent veel mogelijkheden. Sluit bijvoorbeeld je koffiezetapparaat op de stekkerdoos aan, en iedere morgen om kwart voor zeven begint de koffie te pruttelen.


Als je de computer op een ander contactpunt aansluit gaan de mogelijkheden nog verder. Vooral als je handig gebruik maakt van de Windows-scheduler. Als je 's avonds thuis komt is dan niet alleen de koffie klaar, en staat de radio vast aan, maar is ook je PC opgestart en staan je mailprogramma en browser al klaar voor gebruik.


Voor het op een eenvoudige manier programmeren van de stekkerdoos wordt een cd met software en een usb-kabel meegeleverd. Je stelt dus alles vanachter je computer in.


Als je dit leest verwacht je waarschijnlijk met een peperdure gadget van doen te hebben, maar de programmeerbare stekkerdoos is bij Conrad voor nog geen 30 euro te koop.

Vergelijkbare artikelen