FANtv-nl-logo-mobile

MSI Mega Book M677 Crystal Collection

Computerfabrikant MSI bundelt stijl en technologie in hun nieuwste notebook. Een prachtige notebook voor mensen die mooie dingen weten te waarderen.


De MSI Mega Book M677 Crystal Collection - zoals deze notebook voluit heet - is zowel qua design als qua prestaties een meesterwerk te noemen. Het betreft een 15.4-inch notebook die aan de bovenkant is voorzien van een beschermend laagje luxe piano-lak. Deze lak geeft de computer een uitermate luxe uitstraling wat nog versterkt wordt door de 120 Swarovski kristallen die rond het MSI-logo zijn aangebracht. Letterlijk een juweel van een notebook!Van een notebook met zo'n uitstraling verwacht je natuurlijk meer dan alleen een mooie buitenkant. En de M677 maakt dat helemaal waar. Ook wat betreft technische prestaties hebben we te maken met een uitstekende notebook. De rekenkracht in deze MSI Mega Book is afkomstig van de AMD Turion 64 X2 (Dual Core) processor, gecombineerd met 1024MB DDRII geheugen en een high-speed 120 GB harddisk.
Je merkt het verschil in stabiliteit en snelheid wanneer je beelden verwerkt, grote bestanden opvraagt of CD's of DVD's brandt. Dit chique notebook blijkt dan ineens een snelle krachtpatser. 


Ook bevat de MSI Mega Book M677 Crystal Edition de snelle Nvidia GeForce Go 7600 grafische chip met ondersteuning voor Direct X9, Shader Model 3 en High Dynamic-Range Lighting (HDR). Hiermee kun je de nieuwste, meest geavanceerde games heel soepel spelen en zwaardere processen uitvoeren, zoals het real-time bewerken van foto's.

   


Voeg daarbij het lage gewicht van slechts 2.9 kg en het is duidelijk dat je te maken hebt met een echte allrounder die zowel mooi, praktisch als krachtig is.

Vergelijkbare artikelen