FANtv-nl-logo-mobile

NU Wireless TV

De NU Wireless TV werkt niet alleen geheel draadloos, maar is ook waterproof. Je kunt hem dus overal in en rond het huis gebruiken. NU inc. uit Taiwan komt met een draadloze mobiele televisie die je overal in en rond het huis kunt gebruiken. Zelfs in de badkamer of bij het zwembad, want de NU WTW154 Wireless TV kan uitstekend tegen vocht. Een plons water uit het bad tegen het scherm, of zelfs een buitje regen is geen probleem.


Het platte scherm (beeldgrootte 15.4 inch) kun je gewoon oppakken en elders neerzetten. Aan de achterkant kan een steun worden uitgeklapt zodat je hem overal kunt plaatsen, binnenshuis of buitenshuis.


Draadjes zijn niet nodig. Voor stroom beschikt de televisie over een oplaadbare accu, en het televisie-signaal kan draadloos ontvangen worden. Hiervoor wordt er een zender meegeleverd die aan de bron gekoppeld wordt. Vervolgens stuurt de zender het beeld draadloos naar de televisie. Het bereik is maximaal 100 meter.


Deze bron kan de televisie-kabel zijn, maar ook een computer, een dvd-speler of een video-camera. Desnoods sluit je meerdere bronnen aan, via de televisie kun je dan switchen van de ene bron naar de andere.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl