FANtv-nl-logo-mobile

Sony Esprit TAV-L1

De Sony Esprit TAV-L1 verbergt het beeldscherm achter een paneel als deze niet gebruikt wordt.Het nadeel van een groot 32 inch LCD-scherm is dat deze wel heel erg aanwezig is in de huiskamer. Door hem te verbergen achter een uitschuifbaar paneel kan de televisie bijna onzichtbaar in de sfeer van de huiskamer worden opgenomen. Dat is het doel van de Sony Esprit serie waarvan de TAV-L1 het eerste model is. Deze is bedoeld voor de 32-inch Bravia LCD-televisie. De TAV-L1 heeft een uniek schuifbaar frontpaneel waarin de luidsprekers en DVD-speler zijn opgenomen. De platte televisie blijft altijd vast op zijn plaats. Wanneer de TV niet aanstaat en je luistert bijvoorbeeld naar de radio, glijdt het sierpaneel automatisch over het scherm om het te bedekken en één te laten worden met het interieur van de kamer.


Omdat ieder interieur zijn eigen kleuren heeft zijn er losse panelen te koop in tal van kleuren. Niet alleen in het zwart en wit, maar bijvoorbeeld ook in het mintgroen, zin het oranje en zandkleurig. ook zijn er panelen met kleurpatronen beschikbaar. Voor wie hoge eisen stelt aan het design heeft de ontwerpstudio Ligne Roset, in opdracht van Sony, een drietal panelen ontworpen. De drie nieuwe Ligne Roset panelen tonen elk een bijzonder organisch motief. Ieder motief geeft een andere stemming weer en past bij de kleurcombinaties van elk interieur. De stijlbewuste consument kan kiezen uit het warme en herfstachtige 'Twiggy' ontwerp of het monochrome modernisme van het strakkere 'Songe' paneel. Tenslotte is er nog een derde paneel: een ontwerp waar verschillende grijstinten overlopen in een zwart geheel en een 'au courant' finish creëren.


 


De TAV-L1 is voorzien van Sony's S-Force PRO Front Surround digitale audiotechnologie, die een 2.1 virtuele surroundweergave biedt zonder extra luidsprekers. De 'HD-ready' 32-inch Bravia LCD-televisie maakt deel uit van de Sony Esprit TAV-L1 . Het hele pakket heeft een advies-verkoopprijs van een kleine 5.000 euro maar is bij goedkopere aanbieders ook rond de 4.000 euro te koop.

Vergelijkbare artikelen