FANtv-nl-logo-mobile

Filmen onder water

De Sanyo Xacti E1 neem je onder water mee om te filmen. Er zitten echter wel wat beperkingen aan het filmen het onderwater filmen.


Fotocamera's waarmee je ook onder water kunt fotograferen duiken steeds vaker op. Een videocamera die je onder water kunt gebruiken is echter nog zeer bijzonder. Sanyo brengt er nu één op de markt: de Xacti E1.Het kunnen filmen onder water is een interessante optie, maar toch zijn we wat kritisch over de dure (hij zal naar schatting zo'n 500 euro gaan kosten!) nieuwe camera van Sanyo. Je kunt hem namelijk slechts anderhalve meter diep het water in nemen, en volgens de fabrikant moet de camera na maximaal een uur weer bovenwater gebracht worden. Duiken is dus geen optie.


Nog wat andere specificaties: video filmen kan in H.264 en MPEG-4 op met 30fps en met een maximale resolutie van 640 x 480 pixel. je hebt 5x optische zoom tot je beschikking, het toestel is voorzien van anti-shake digitale beeldstabilisatie en fotograferen doe je met een resolutie van maximaal 6 megapixel. Op een SD/SDHC-kaartje kan maximaal 75 minuten video worden weggeschreven. Foto's en video's kunnen bekeken worden op een 2.5 inch beeldschermpje.

Vergelijkbare artikelen