FANtv-nl-logo-mobile

Epson P-3000 Photo Fine Ultra

Apparaten voor foto opslag worden steeds meer volwassen. Epson komt nu met een gadget waarop je 40 GB aan bestanden kunt opslaan.


Een soort draagbare harde schijf dus, natuurlijk voorzien van een groot beeldscherm, want de Epson P-3000 is bedoeld voor fotografen. Deze kunnen de foto's van hun digitale camera overzetten op de P-3000 zodat ze de opslagcapaciteit van hun camera vrij kunnen houden voor nieuw materiaal. Een handige gadget, vooral tijdens de zomervakantie, wanneer je vaak meer foto's maakt dan je kunt opslaan op je camera.Epson mag de P-3000 Photo Fine Ultra dan verkopen als opslagmedium/photoviewer, je doet het apparaat daarmee eigenlijk te kort. Het is namelijk een volwaardige mediaspeler die ook video (divx, wmv9, h.264) en audio (mp3, aac, wma) kan afspelen.


Voor video en foto's kun je gebruik maken van een 4 inch kleurenscherm dat een resolutie van 640 x 480 pixels aankan. Door de 40 GB harde schijf beschikt de P-3000 over een zee aan ruimte die ook nog eens uit te breiden is via SD/SDHC- en CDF-geheugenkaartjes.

Vergelijkbare artikelen