FANtv-nl-logo-mobile

Archos 605 WiFi

Archos heeft een opvolger van de 604 mediaspeler / internethandheld gepresenteerd. Kijk hier voor de gegevens en een video-demonstratie.


Met de Archos 605 kun je via WiFi internet op. Dat betekent dat je thuis via je draadloze netwerk of onderweg via hotspots muziek en video kunt downloaden. De fabrikant heeft daarvoor het Archos Content Portal opgezet, maar ook elders kun je content vinden. Ook kun je online video bekijken, bijvoorbeeld van YouTube.Maar ook je eigen televisie kan een videobron zijn. Via een meegeleverd dockingstation is de Archos 650 als digitale videorecorder te gebruiken. Hiervoor wordt de DVR Station software meegeleverd. En je kunt natuurlijk de mediaspeler vanaf je PC vullen met leuke content om onderweg te bekijken.


Films kijken doe je bij een resolutie van 800 bij 5480 pixels op een verbeterd 4.3"inch aanraakscherm. Er komen verschillende versies van de Archos 605 WiFi uit. De goedkoopste beschikt over 4 GB flashgeheugen en een slot voor sd-geheugenkaartjes. Bij een apparaat als dit heb je echter meer opslagcapaciteit nodig, en daarom levert Archos ook varianten met een 30 GB, 80 GB en 160 GB harde schijf.Ook de prijs is er beter op geworden. Terwijl de 604 bij introductie 450 dollar moest kosten zal de 605 vanaf ongeveer 300 dollar in de winkel liggen. De Nederlandse prijzen zijn nog niet bekend gemaakt.

Vergelijkbare artikelen