FANtv-nl-logo-mobile

Nokia N95 met gps-a en 8 GB geheugen

Er komt een verbeterde versie uit van meest gewilde telefoon van de moment, de Nokia N95. Wat kan deze meer?     

De nieuwe N95, alleen in het zwart leverbaar, is voorzien van een ingebouwde gps-ontvanger. Dit zogenaamde assisted-gps (of a-gps) is een eigen gps-technologie die Nokia in zijn voor navigatie geschikte telefoons wil gaan inbouwen.


Met a-gps is er geen losse gps-ontvanger nodig, en het navigatiesysteem start tot 3 keer sneller dan gebruikelijk op een mobiele telefoon. In tegenstelling tot losse navigatiesystemen maken de a-gps telefoons van Nokia regelmatig verbinding met internet. Van een Nokia-server krijgen ze dan de meest recente locaties van de gps-satellieten door. Hierdoor kunnen ze deze een stuk sneller vinden.


Verder is deze versie van de Nokia N95 voorzien van 8 GB intern geheugen. Een wereld van verschil met de 160 MB van de standaard-versie. Andere aanpassingen zijn een verbeterd vermogen van de accu en betere internet speakers. En het scherm is gegroeid van 2,6 inch tot 2,8 inch.


Op het geheugen van deze Nokia N95 wordt de film Spiderman 3 meegeleverd. In deze film is een zwarte uitvoering van Spiderman. Nokia vond dat wel passend bij zijn zwarte N95.De advies verkoopprijs van deze telefoon, zonder abonnement, bedraagt 560 euro. Kijk hier voor de echte  verkoopprijzen.

Vergelijkbare artikelen