FANtv-nl-logo-mobile

Fotolijstje en weerstation in één

Het nieuwste digitale fotolijstje van Frontgate is meteen een weerstation. Van maximaal vier locaties, buiten en binnen, kun je temperatuur e.d. opvragen.Om digitale fotolijstjes aan de man of vrouw te brengen moet je tegenwoordig met wat origineels komen. De ene na de andere fabrikant gooit ze immers op de markt.
Frontgate heeft het slim aangepakt en brengt een fotolijstkje waarin een compleet weerstation is ingebouwd. Met met lijstje komen dus niet alleen je favoriete foto's als een diashow voorbij, maar je kunt ook switchen naar de weerfunctie. Temperatuur, luchtvochtigheid, de barometer informatie en een voorspelling worden dan getoond.


Je kunt optioneel maximaal extra sensoren aan schaffen om bijvoorbeeld de gegevens van buiten, de kelder, de garage en de kinderkamer te tonen. Via de knoppen op het lijstje kun je switchen van de ene ruimte naar de andere.


Je moet wel van een modern design houden want deze gadget lijkt meer op een mediaspeler dan op een fotolijstje. Op een bureau staat hij echter bijzonder leuk.

    


Het lijstje is bij Frontgate te koop voor 199 dollar. Een sensor kost 19 dollar.
Vergelijkbare artikelen