FANtv-nl-logo-mobile

Navigatiesysteem voor sportievelingen

De Medion GoPal PNA235 is een opmerkelijk navigatiesysteem. Medion mikt hiermee namelijk op wandelaars, fietsers, hardlopers en andere sportievelingen.    

Voor joggers die een vast rondje lopen zal de  Medion GoPal PNA235 niet zo nuttig zijn, maar voor de wat meer avontuurlijke sporter biedt het navigatiesysteem handige extra's.


Natuurlijk wijst het je de weg tijdens het sporten, maar het kan je daarnaast achteraf op de kaarten van Google Earth laten zien welke route je afgelegd hebt. Verder doet het apparaatje onder het sporten dienst als mp3-speler zodat je geen twee verschillende gadgets hoeft mee te nemen. De sportieve GoPal is licht, klein en kan tegen een buitje regen.


Verder beschikt het navgatiesysteem over een 2 GB intern geheugen en een 2,8 inch aanraakscherm dat zowel horizontaal als verticaal gebruikt kan worden. Bluetooth wordt ondersteund en de kaarten van Europa worden meegeleverd.Want natuurlijk biedt de Medion GoPal PNA235 ook alles wat een navigatiesysteem in de auto nodig heeft.


Kijk hier voor de specificaties en actuele winkelprijzen.

Vergelijkbare artikelen