FANtv-nl-logo-mobile

Solar MP4: Mediaspeler op zonne-energie

Een batterij heb je niet nodig met deze mp4-speler uit China. Als je hem openklapt tref je namelijk twee zonne-panelen aan.Zo kan de mediaspeler met zon en daglicht worden opgeladen als je hem niet gebruikt. De ingebouwde Li-ion accu kan echter ook worden opgeladen via een usb-poort of adapter. Dus je kunt er wat dat betreft alle kanten mee uit.


Het is zelfs mogelijk je andere gadgets van stroom te voorzien via deze mediaspeler en zijn zonne-panelen. Dit werkt via de usb-poort. Alle usb-gadgets, zoals je digitale camera of telefoon, zijn dus zo op te laden met zonlicht.Daarnaast is de mp4-speler ook zeer veelzijdig. Je speelt er muziek, video en foto''s mee af, en je kunt zelfs e-books door het apparaatje voor laten lezen. Via de FC/NES/GB/GBC emulator zijn talloze games te spelen. En een met dan aan een felle LED-lamp doet het ding ook nog eens dienst als zaklamp.


De Solar MP4 kan online voor 93 euro worden aangeschaft. De prijs betreft een 2GB versie. Er is ook een 1GB variant maar die is maar drie en een halve euro goedkoper.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl