FANtv-nl-logo-mobile

JVC P-serie. Televisies met iPod dock

Veel audiosets en zelfs auto's worden tegenwoordig voorzien van een iPod dock. Niet zo vreemd dus dat JVC nu ook een deel van zijn televisies hiermee gaat uitrusten.


Het betreft de JVC P-serie die is voorzien van een TeleDock. Deze is weggewerkt in het centrum onder het display. De TeleDock kan worden opengeklapt, waarna je de iPod kunt vastklikken. Als dit gebeurt komt er op het scherm een menu te staan met alle functies van het mediaspelertje. Om op een vertrouwde manier de iPod te bedienen is de bij de televisie meegeleverde afstandsbediening voorzien van een wiel, dat het iPod-wheel nabootst.Als je via de iPod muziek afspeelt worden de titelgegevens op het televisiescherm getoond. Natuurlijk is het afspelen van video's ook mogelijk. De filmpjes die op de iPod staan kunnen natuurlijk ook op het grote scherm worden getoond. Bij video's met een hoge kwaliteit kan dat beeldvullend. Bij filmpjes met een lage resolutie is dat geen gezicht, dus dan kan er overgeschakeld worden naar een modus waar maar een deel van het scherm wordt gebruikt.


De JVC P-serie bestaat vooralsnog uit vier modellen, waarvan de drie grootste full-HD aankunnen. het betreft de JVC LT-32P679 (32 inch), de JVC LT-42P789 (42 inch), de JVC LT-47P789 (47 inch) en de JVC LT-52P789 (52 inch).


De 52 inch versie komt deze zomer uit. De andere modellen al in het voorjaar van 2008.

Vergelijkbare artikelen