FANtv-nl-logo-mobile

Foto's MMS'en naar een digitaal fotolijstje

Vodafone heeft een digitaal fotolijstje uitgebracht dat over een eigen sim-kaart beschikt.    

Hou het thuisfront op de hoogte van je vakantie-belevenissen met de Vodafone 520 Photo Frame. Zet bij oma zo'n lijstje op de schoorsteenmantel, en je stuurt je foto's direct van je foto-telefoon naar het fotolijstje. Foto's versturen gaat via MMS, en kan dus vanuit de hele wereld. Het lijstje zelf werkt alleen in Nederland.


Vodafone heeft het lijstje voorzien van een eigen sim-kaart. Dit is een speciale prepaid-kaart waarmee je niet kunt bellen en niet mee gebeld kunt worden, ook niet als je deze in een telefoon plaatst. Je koopt het lijstje inclusief sim-kaart en maakt verder geen kosten voor het gebruik (afgezien natuurlijk van de kosten voor het verzenden van een MMS).


Het Vodafone 520 Photo Frame heeft 100 MB intern geheugen, dat uitbreidbaar is tot 2GB. Het 7 inch scherm heeft een resolutie van 800 x 480 pixels. Foto's op het lijstje plaatsen kan niet alleen via MMS, maar ook via een netwerk of internet (WiFi), via Bluetooth, en via een geheugenkaartje.


De losse prijs van het Vodafone 520 Photo Frame bedraagt 150 euro, maar is aanmerkelijk goedkoper als je hem in combinatie met een telefoon koopt.


Vergelijkbare artikelen