FANtv-nl-logo-mobile

Coby MP-835

Bij de Coby MP-835 is er goed gebruik gemaakt van de mogelijkheden van touchscreen-bediening.Coby komt met een mp3/media-speler met aanraakscherm. Dat is op zich geen nieuws, want dat lijkt sinds de introductie van de iPhone iedere fabrikant te doen.
De Coby MP-835 is echter een opvallende eend in deze bijt. Het 3 inch aanraakscherm bedekt het grootste deel van de voorkant en gaat onzichtbaar op in het design. Zo lijkt de speler keer op keer van uiterlijk te veranderen.


Fysieke toetsen heeft de Coby MP-835 niet. Wel worden er bij sommige functies toetsen op het aanraakscherm getoond. Zo is de speler makkelijk te bedienen met uitsluitend het aanraakscherm en een vinger. De resolutie is met 480 bij 272 pixels scherp te noemen.


Coby brengt de MP-835 in een 2GB en in een 4GB versie op de markt. Via een microSD-slot is deze capaciteit nog uit te breiden. Verder is er een FM-radio aanwezig en kan het apparaatje overweg met veel bestandsformaten. WMA, OGG, en MP3 (muziek), AVI en WMV (video), JPG en BMP (foto) en tekstbestanden worden allen ondersteund.

    


Vergelijkbare artikelen