FANtv-nl-logo-mobile

Panasonic DMP-BD30 blu-ray speler

Panasonic heeft de DMP-BD30 voorzien van de nieuwste snufjes en meest geavanceerde technieken. 


Nu blu-ray de strijd met hd-dvd gewonnen heeft, en je als consument niet langer meer het risico loopt voor het verkeerde formaat te kiezen, is het de verwachting dat de verkoop van blu-ray spelers fors gaat stijgen. Wij kijken hier daarom naar een goede blu-ray speler, de Panasonic DMP-BD30.


Dit is niet de goedkoopste blu-ray disc speler, maar een topmodel van Panasonic dat is voorzien van geavanceerde technieken die je bij andere spelers (nog) niet tegenkomt. De speler is speciaal ontwikkeld om een hoge beeldresolutie van 1920 x 1080 pixels weer te kunnen geven. Kleine details en nuances komen beter tot hun recht dankzij een betere begrenzing van de kleurenvlakken. Met de 1080/24p afspeelfunctie kun je films van blu-ray discs met dezelfde snelheid (24 beelden per seconden) naar de televisie als in de bioscoop gebeurt.Ook het geluid is top. Nieuwe technieken als Dolby TrueHD en DTS-HD zijn in de speler ingebouwd. Dit maakt remastering mogelijk van het geluid op de disc. Een hoge-snelheid 50 Mbps optische uitgang en een 192kHz 24-bit digitaal-analoog convertor (DAC) zorgen dat de geluid in hoge kwaliteit naar audio-apparatuur kan worden gestuurd. Het uitgangsvermogen wordt versterkt, en ruis wordt onderdrukt. Llge- en middenfrequentietonen profiteren hier van.


En dan zijn er nog de leuke snufjes. De Panasonic DMP-BD30 is de eerste blu-ray speler die het Final Standard Profile ondersteunt. Deze biedt een beeld-in-beeld functie in de vorm van een klein venster die in het hoofdscherm wordt getoond. De gebruiker kan daarbij kiezen van welk scherm hij het geluid wil horen.


Via een slot voor SD geheugenkaartjes kun je foto's en films direct in de speler importeren.


De Panasonic DMP-BD30 is te koop voor prijzen vanaf circa 450 euro. Hier vind je de actuele winkelprijzen.

Vergelijkbare artikelen