FANtv-nl-logo-mobile

Kodak fotolijstjes met Quick Touch

Kodak komt met enkele nieuwe digitale fotolijstjes waarvan design het niet wordt ontsierd door knoppen. Ze beschikken namelijk over een touchscreen.


Niet de hele oppervlakte van het display kan worden gebruikt voor de bediening, maar slechts een strook aan de onderkant en aan de zijkant. Kodak noemt deze "Quick Touch" borders. Via deze stroken kun je door de fotoalbums heenscrollen, door eenvoudigweg je vinger over het display te bewegen.


Topmodel van de nieuwe serie is het Easyshare M1020 Digital Frame dat over een 10 inch (25,4 cm) groot scherm beschikt. Naast foto's speelt dit lijstje ook mp3's en video's af. 2 card slots zorgen voor voldoende capaciteit voor al deze media.Het Easyshare M820 Digital Frame is vergelijkbaar met de M1020, maar is met 8 inch (20,3cm) iets kleiner. Verder wordt de Kodak Quick Touch techniek nog gebruikt op de 7-inch P720, een wat simpeler lijstje dat alleen foto's kan afspelen.


Op de Nederlandse Kodak sites staan de nieuwe digitale fotolijstjes nog niet. Maar via de Amerikaanse site zijn ze te koop voor respectievelijk 230, 180 en 120 dollar (145, 114 en 76 euro).


Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl