FANtv-nl-logo-mobile

iRecord Pro: Audio/video-recorder voor mediaspeler

De iRecord Pro is een audio/videorecorder voor de iPod, de PSP en andere mp3 en media-spelers. Zonder computer kun je er mee opnemen van iedere bron.


Het sterke punten van de iRecord Pro zijn de veelzijdigheid en de verbluffend eenvoudige werking. Je kunt het apparaatje bijna overal aanhangen, of dat nu een tv, radio, dvd-speler, videocamera of een analoog apparaat als een videorecorder of tape-recorder is, en direct vanaf deze bron muziek of video opnemen. Tegelijkertijd koppel je er de mediaspeler aan waarvoor het te maken mediabestand bedoeld is.Voor de bediening heb je slechts één knop nodig: Record. De iRecord herkent de input-bron, maar ook het apparaat waarop het bestand moet worden kunnen afgespeeld. Worden er videobeelden opgenomen, dan gebeurt dat in de resolutie die dat apparaat aan kan. Is er bijvoorbeeld een iPhone aangesloten, dan wordt de video in een resolutie van 480 bij 320 opgenomen, en op de iPhone geplaatst. Is de video bedoelt voor een iPod, dan wordt er in 480 bij 272 opgenomen.


Ten opzichte van de oudere iRecord, die gewoon leverbaar blijft, kan de Pro ook als video-recorder worden ingesteld, en op een betaalde tijd de opname starten.


De iRecord Pro gaat 260 dollar (165 euro) kosten. De iRecord is voor 200 dollar te koop.


Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl