FANtv-nl-logo-mobile

Sony NSA-PF1 Sountina luidspreker

De Sony Sountina is een glazen luidspreker die geluid en licht alle kanten op straalt.


De nieuwe Sony NSA-PF1 Sountina luidspreker is een pilaar van glas en leer met een bijzondere verlichting. Door de speciale vormgeving en nieuwe 'Vertical Drive'-technologie wordt muziek 360 graden rond verspreid.
Vertical Drive-technologieDe hoogwaardige en nieuwe Vertical Drive-luidsprekertechnologie zorgt ervoor dat het geluid overal hetzelfde klinkt. Zowel zittend als staand, dichtbij of veraf van de 1,85 meter hoge pilaar; Sony noemt het 'Circle Sound Stage'.


De hoofd-luidspreker in de Sountina is een lange, organische glazen pilaar die versterkt wordt door verschillende kleine luidsprekers die samen het geluid 360 graden rondom verspreidt. De technologie zorgt er tevens voor dat er minder geluidsverlies over afstand plaatsvindt. Bij grotere afstanden is het verlies tot de Sountina-luidspreker minder dan de helft van het geluidsverlies bij normale luidsprekers.


De Vertical Drive-technologie bestaat verder uit conventionele midrange- en bass- luidsprekers, met volledig actieve, interne versterking. Hierdoor is de Sountina direct te verbinden met bronnen als Blu-ray-, dvd-, Super Audio cd- of cd-spelers en draagbare muziekspelers. Verbindingen zijn voorzien via digitale coaxiale-, optische en analoge stereo-ingangen.


De naam Sountina is ontstaan door een samenvoeging van 'sound en fountain'. Zoals mensen zich verzamelen rondom een fontein zullen ze ook rondom deze design luidspreker staan als deze voor een ongekend geluid zorgt, of het nu in de woonkamer is of in een trendy bar.


De Sountina luidspreker kost 10.000 euro

    

Vergelijkbare artikelen