FANtv-nl-logo-mobile

Garmin Nüvi 550 navigatiesysteem

Garmin komt met een nieuw model in de populaire Nüvi-lijn. De Nüvi 550 is Garmin's eerste draagbare navigator bedoeld voor wandelen, fietsen, autorijden en varen.


Het Garmin Nüvi 550 navigatiesysteem is net zo makkelijk te monteren op een fiets als in de auto, en er zijn extra mogelijkheden per toepassing. Met het ingebouwde electronische kompas en de geïntegreerde Wherigo geocache-speler (voor het opsporen van verborgen "schatten") gaat het gebruik van de nüvi 550 verder dan navigatie. En natuurlijk is dit navigatiesysteem waterbestendig.De wegenkaartgegevens zijn afkomstig van Navteq, wereldleider in goede kwaliteit kaarten. De nüvi 550 accepteert eveneens optionele Mapsource compatibele Topografische kaarten voor buitensportgebruik en BlueChart zeekaarten voor toepassing in de watersport. De Nüvi 550 kan ook overweg met de nieuwe OnRoute-fietskaarten. Bij deze fietskaarten kun je niet alleen de snelste route kiezen, maar ook routes die zoveel mogelijk door de natuur gaan of die zoveel mogelijk over autovrije wegen en fietspaden gaan.


Via de website van Garmin Connect kunnen miljoenen foto's worden gedownload van tal van bekende plekken en bezienswaardigheden. Als je op de Garmin zo'n foto selecteert, leidt het navigatiesysteem je meteen naar de plek van de foto.


De nüvi 550 is vanaf begin oktober 2008 te koop. De adviesprijs bedraagt 349 euro, de actuele winkelprijzen vindt je hier.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl