FANtv-nl-logo-mobile

Oxford Papershow: Vergaderen wordt leuk

Oxford Papershow maakt zelfs de saaiste Powerpoint presentatie leuk. Met de hand geschreven aanpassingen kunnen onder het vergaderen meteen in de presentatie verwerkt worden.


Oxford Papershow is een set met een digitale pen die via Bluetooth met een pc verbonden wordt, en gerasterd papier met verschillende voorgedrukte besturingssymbolen. Daarmee zijn met de hand geschreven aantekeningen, schetsen of tekeningen real-time door te sturen en op een lopende presentatie of digitale flip-over weer te geven. De digitale pen werkt met Anoto-technologie en is voorzien van een camera die alle bewegingen herkent aan de hand van het voorgedrukte raster. Via de speciale besturingssymbolen zijn verschillende illustratiemogelijkheden, zoals grafieken, lijndiktes of kleuren, eenvoudig te kiezen.In plaats van te bladeren van bladzijde naar bladzijde kan een gebruiker met Oxford Papershow eigen content toevoegen tijdens de presentatie of meeting. Daarnaast kunnen ook feedback en opmerkingen van toehoorders rechtstreeks in de presentatie ingevoegd worden. Zo ontstaan levendige discussies met gedocumenteerde resultaten. Die interactie daagt alle aanwezigen uit om meer mee te denken en mee te werken. Een goede meeting wordt afgesloten met het concretiseren van de actiepunten. De Oxford Papershow biedt de mogelijkheid deze punten op een blanco slide onder elkaar te zetten. Na de meeting is het van belang dat iedereen zo snel mogelijk het actieplan ontvangt. Ook daarvoor biedt de Oxford Papershow uitkomst: de aangepaste presentatie kan meteen per e-mail naar alle betrokkenen gestuurd worden. Meetings worden zo niet alleen interessanter en vlotter, maar zijn ook effectiever.


Door de plug-and-play-functionaliteit werkt de Oxford Papershow op elke pc of notebook met USB-poort zonder dat software-installatie nodig is. De applicatie wordt rechtstreeks vanaf de USB-stick gestart, die tegelijk ook als Bluetooth-interface dient. De oplossing is zo flexibel in te zetten bij bedrijven, scholen, universiteiten, congrescentra en hotels.


Prijs en beschikbaarheid
Het Oxford Papershow startpakket kost €149,- en bevat de digitale pen, de USB-stick en het gerasterde papier.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl