FANtv-nl-logo-mobile

Mitsubishi DVR-BF200 Blu-ray recorder

Met de Mitsubishi DVR-BF200 Blu-ray recorder hoef je echt niets te missen. Deze is voorzien van een harde schijf en twee televisie-tuners.


De Mitsubishi DVR-BF200 Blu-ray recorder is alleen te koop voor Japanners, en dan nog alleen voor rijke Japanners. In Mitsubishi's thuisland Japan gaat deze recorder namelijk voor omgerekend 1.500 euro over de toonbank. Waarom we het apparaat dan toch nieuws vinden? Het is de eerste Blu-ray recorder voor de consumentenmarkt met twee digitale televisie-tuners, en dat is een functionaliteit die we in de toekomst veel vaker bij Blu-ray recorders verwachten aan te treffen.Met twee tv-tuners kun je namelijk twee televisie-programma's tegelijk opnemen, en dat is een mogelijkheid die veel fanatieke televisiekijkers zal aanspreken. Die hoeven dan echt niets meer te missen!


Omdat er niet twee opnames tegelijk naar een Blu-ray schijf geschreven kunnen worden is de Mitsubishi DVR-BF200 Blu-ray recorder voorzien van een 500 GB harde schijf. Naast Blu-ray discs kan hij ook dvd-r en dvd-rw beschrijven.

Vergelijkbare artikelen