FANtv-nl-logo-mobile

Toshiba Camileo videocamera's

Toshiba lanceert in de Benelux vier nieuwe camcorders in de succesvolle Camileo-lijn. Het kwartet heeft voor elk wat wils.


De betaalbare Camileo P10 brengt High HD-videokwaliteit binnen ieders bereik. De Camileo P30 is gericht op mensen die functionaliteit en gebruiksgemak vooropstellen. De superslanke Camileo S10 is het ultieme gadget voor stijlbewuste consumenten. En de Camileo H20 is geknipt voor veeleisende gebruikers. Alle modellen bieden de mogelijkheid om met één druk op de knop video's op You Tube te zetten en met anderen te delen.Toshiba Camileo P30


Snelle verbinding met YouTube
Het verspreiden van video's via internet is het afgelopen jaar sterk toegenomen. Op dit ogenblik wordt er iedere minuut zo'n dertien uur aan video's op You Tube geplaatst, het equivalent van 57.000 complete Hollywood-films. Om in te spelen op deze trend heeft Toshiba het doorsluizen van video's naar You Tube vergemakkelijkt. De met de Camileo's gemaakte beelden zijn nu via een simpele handeling te uploaden naar het account van de gebruiker. Alle camcorders beschikken bovendien over een HDMI-interface waarmee ze op een HD-tv kunnen worden aangesloten, zodat de gebruiker zijn video's op een groot scherm kan bekijken... in HD-kwaliteit.


HD kwaliteit
Alle nieuwe Camileo-camcorders kunnen video's opnemen in HD-kwaliteit, met een resolutie van 1080p. “Veel mensen hebben al een tv-toestel in de huiskamer staan dat geschikt is voor HD. Maar er zijn er nog maar weinig die echt toegang hebben tot HD-content,” zegt Jeffrey Willis, General Manager Toshiba Information Systems Benelux. “Met onze Camileo's kunnen ze die content voortaan zelf leveren.”


Camileo P10: het ideale instapmodel
Vanwege zijn lage prijs is de Camileo P10 ideaal voor jongere gebruikers. Omdat hij zo gebruiksvriendelijk is, is het een fluitje van een cent om met deze camcorder video's in HD-kwaliteit te maken of stills te schieten met een resolutie tot vijf megapixel.Toshiba Camileo P10


Ook voor opnames in donkere omgevingen draait de P10 zijn hand niet om, met zijn ingebouwde flitser en functie voor rode-ogenreductie. De camcorder is bovendien zo dun dat hij makkelijk in een jaszak past, zodat de gebruiker hem altijd bij zich kan hebben en geen spannend moment hoeft te missen.


Camileo P30: vakantiefilms in HD-kwaliteit
Het ranke ontwerp, opvallende gebruiksgemak en grote aantal functies maken de Camileo P30 tot een perfecte reisgenoot. Vakantiegangers kunnen de camcorder gewoon in hun tas opbergen en hem er weer uithalen als ze een mooi uitzicht of een leuke gebeurtenis willen vastleggen. Dankzij de 5x optische zoom is het mogelijk om panorama's in hoge kwaliteit te filmen en in te zoomen op details. Ook medereizigers die niet gewend zijn met een camcorder om te gaan, kunnen direct met de P30 overweg en gelikte video's maken dankzij de intuïtieve bediening.


Camileo S10: sjiek, slank en stijlvol
Wie houdt van gadgets met een cool design gaat voor de Camileo S10, een apparaat dat pure elegantie uitstraalt. De S10 is een van de dunste en lichtste camcorders die er zijn. Het glossy, nachtblauwe apparaat is maar 18 mm dik, 57 mm breed en 100 mm hoog en weegt slechts 120 gram, waardoor de gebruiker hem eenvoudig in zijn jas- of rugzak kan steken.Toshiba Camileo S10


Ondanks zijn geringe afmetingen, kost het de S10 geen enkele moeite om belangrijke momenten om te zetten in levendige herinneringen, in HD 1080p-video- of vijf-megapixel fotoformaat.


Camileo H20: de topper van het stel
De compacte H20 is het nieuwe topmodel uit de Camileo-serie. Deze allrounder leent zich voor opnames van alle mogelijke activiteiten, zowel binnen als buiten. De combinatie van 5x optische zoom en 4x digitale zoom maakt dat de camcorder zelfs taferelen op grote afstand probleemloos weet te vangen. De energiebesparende CMOS Sensor-technologie staat er borg voor dat de gebruiker vier uur achtereen kan filmen, zonder dat hij de batterij hoeft op te laden of te wisselen. Behalve video's maakt de H20 ook foto's, met een resolutie van maar liefst 3200 x 2400 pixels.Toshiba Camileo H20


De vier nieuwe Camileo-camcorders zijn per direct leverbaar. De adviesprijzen bedragen €129,- (Camileo P10), €199,- (Camileo P30), €149,- (Camileo S10) en €199,- (Camileo H20), inclusief BTW. De actuele winkelprijzen kun je hier vinden. 

Vergelijkbare artikelen