FANtv-nl-logo-mobile

Philips Pronto TSU9800 afstandsbediening

De ene afstandsbediening is de andere niet. De Pronto TSU9800 lijkt in ieder geval maar weinig op de afstandsbediening die de meeste mensen bij hun tv hebben liggen.


Het begint al bij het uiterlijk van deze universele afstandsbediening. Prominent is daarop een 6,4 inch VGA-kleurenscherm aanwezig wat haarscherp menu's en virtuele knoppen toont. Via de touchscreen-techniek is deze afstandsbedieding te besturen, maar ook via een aantal fysieke knoppen en een optisch wiel is alles te bedienen.Als gebruiker kun je zelf bepalen of je veel kleine knoppen of een klein aantal grote knoppen op het display wilt tonen.


Televisies, geluidsapparatuur, recorders en andere apparatuur van wel 3.000 merken is in de database te vinden. Dus het is een kwestie van het selecteren van het juiste merk en type apparaat, en je kunt hem aansturen met de Pronto.


Doordat je met de Pronto TSU9800 ook via WiFi met computers kan communiceren, kun je hem bijvorbeeld ook gebruiken om een muziekserver mee aan te sturen. Zelfs de (Lutron) verlichting in huis kun je met deze Pronto bedienen.


Gratis Philips Wake-up Light bij aankoop van een Philips Pronto
Audio Control heeft een leuke actie. Koop nu een Philips Pronto (TSU9400, TSU9600 of TSU9800) en ontvang een Philips Wake-up Light t.w.v. 129 euro gratis!


Hier vind je alle informatie over deze actie

Vergelijkbare artikelen