FANtv-nl-logo-mobile

Jabra HALO headset voor muziekliefhebbers

Jabra komt met een nieuwe bluetooth headset die vooral bedoeld is voor muziekliefhebbers. Maar natuurlijk kun je er ook gewoon handsfree mee telefoneren.


De trendy vormgegeven headset is draadloos te verbinden met een mobiele telefoon, maar kan ook via een bluetooth dongle of de meegeleverde kabel aangesloten worden op bijvoorbeeld een laptop, een MP3-speler of op een televisie. Muziekliefhebbers kunnen het de Jabra HALO overal en altijd muziek luisteren en gebeld worden.


Het ”touch sensitive” bedieningspaneel is keurig verwerkt in de zijkant van de headset en het volume kan op afstand worden geregeld. Wanneer de headset via bluetooth verbonden is met een mobiele telefoon wordt de muziek automatisch gedimd zodra er een oproep binnenkomt en kan er ongestoord een gesprek worden gevoerd.De Jabra HALO headset is ontwikkeld door GN Netcom, deze hebben het klassieke headset-model een nieuwe coolere vorm gegeven. Met de intuïtieve aan/uittoets, een discreet display dat de connectiviteit en de levensduur van de batterij weergeeft, een volumetoets en een opvouwbare hoofdband, is de headset mede dankzij de opvouwbare hoofdband, klein genoeg om overal mee naar toe te nemen, maar toch ook groot genoeg om indruk te maken.


De Jabra HALO is te gebruiken met elk Bluetooth-apparaat (A2DP) en met alle audiobronnen die zijn voorzien van een 3.5mm aansluiting. Voor het laatste wordt een kabel meegeleverd. Op deze manier kan de headset zowel draadloos als met kabel verbonden worden. Men heeft slechts één headset nodig om de muziek op de mobiele telefoon, laptop, MP3-speler en televisie te beluisteren.


De Jabra HALO biedt geweldige audiokwaliteit met kristalhelder geluid zowel bij het beluisteren van muziek als wanneer men een gesprek voert. Er wordt gebruik gemaakt van Noise Blackout, een gloednieuwe technologie die ervoor zorgt dat storende achtergrondgeluiden direct worden geëlimineerd. Deze technologie maakt gebruik van twee microfoons om achtergrondgeluid optimaal en direct te kunnen filteren. In combinatie met de DSP-technologie en Audio Shock Protection voor het monitoren van inkomend geluid, wordt het geluid op een innovatieve wijze gebalanceerd, waardoor de spreker en gesprekspartner minder last hebben van bijgeluiden.`


De Jabra HALO ligt vanaf begin juni 2009 in de winkels. De adviesverkoopprijs bedraagt € 99,95

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl