FANtv-nl-logo-mobile

Akai ASB210I Soundbox

iPod bezitters die in de huiskamer naar hun favoriete muziek in zeer goede kwaliteit willen luisteren brengt Akai een imponerend iPod Dock.

De Akai ASB210I Soundbox is een ranke, slanke zuil met een hoogte van meer dan een meter. Bovenin is een makkelijk te bereiken standaard voor de iPod te vinden. De rest van de zuil is gevuld met een krachtige tuner/ versterker en een set hoogwaardige speakers.

De geluidskwaliteit is van hoog niveau, dat komt omdat naast de speakers ook een zware subwoofer van 67,2 Watt is ingebouwd. De Akai ASB210I Soundbox met iPod aansluiting kan ook dienst doen als veelzijdige (maar ook een beetje grote) wekkerradio dankzij de ingebouwde wekkerfunctie met twee wektijden.
De Soundbox is alleen interessant voor iPod-beziters, want een ingebouwde cd-speler ontbreekt. Wel kun je er mee naar AM en FM radiozenders luisteren (waarvan er 30 als voorkeurzender kunnen worden ingesteld) en is er een S-video aansluiting. Een leuk pluspunt is de mogelijkheid om de ingebouwde verlichting op de maar van de muziek van kleur te laten wisselen.

De Akai ASB210I Soundbox is in Nederland online te koop bij neckermann.com.

Vergelijkbare artikelen