FANtv-nl-logo-mobile

Casio Exilim Hi-Zoom EX-H10

De Casio Exilim Hi-Zoom EX-H10 is een opvallend dunne en lichte camera die meer functionaliteit biedt dan dan andere compactcamera's.


Zo heeft de EX-H10 een 24 mm-groothoeklens, 10x optische zoom, 12,1 megapixels en een batterij waarmee de gebruiker duizend foto's kan maken zonder opnieuw op te laden. Dit maakt de EX-H10 tot een bijzonder handige vakantie-camera.De Exilim Engine 4.0 vormt het hart van de EX-H10. Deze engine staat garant voor hoge-kwaliteit foto's en een laag stroomverbruik bij zeer compacte afmetingen. De nieuwe Multi-CPU van de Exilim Engine 4.0 is speciaal ontwikkeld voor beeldverwerking op hoge snelheid. De lens van de EX-H10 biedt uiteenlopende mogelijkheden: van groothoekfotografie tot en met telefotografie.


Groothoek van 24 mm, 10x optische zoom
Casio heeft het voor elkaar gekregen om een 10x optische zoomlens, een 3,0-inch-monitor en een CCD-beeldstabilisatormechanisme te verpakken in een camera van slechts 24,3 mm in doorsnee. Dat maakt de EX-H10 bij uitstek geschikt om mee te nemen op reis. Met een groothoek van 24 mm en 10x zoom is de fotograaf optimaal toegerust voor elke fotomoment: van het vastleggen van grote gebouwen en andere indrukwekkende toeristenattracties tot en met het haarscherp fotograferen van ver weg gelegen objecten in een landschap.


Batterijduur van duizend foto's
Casio heeft het energieverbruik van de camera teruggebracht door de stroomvoorziening en de bediening van de camera te verbeteren en door deze te voorzien van een batterij met een grotere capaciteit. Daarmee kun je zo'n duizend foto's maken als de batterij volledig opgeladen is. Hierdoor is het in veel gevallen niet langer nodig een oplader mee te nemen. Met een opgeladen batterij kun je bovendien elf achtereenvolgende uren foto's bekijken.


Nieuwe Landscape-functie
Naast de populaire Make-up-functie voor de perfecte weergave van gezichten heeft Casio de EX-H10 voorzien van een Landscape-functie. Met deze functie kun je schitterende landschapsfoto's maken. De Landscape-functie biedt meer opties dan conventionele landschapsfuncties, die vaak het volledige kleurenspectrum weergeven. Je kunt kiezen voor de Vivid Landscape-optie die een foto analyseert om de belangrijkste kleuren te bepalen en deze te verlevendigen. De Mist Removal-optie verandert mistige of regenachtige scenario's in heldere foto's.Geavanceerdere Dynamic Photo-functie
De EX-H10 heeft een uitgebreidere Dynamic Photo-functie dan voorheen. Deze originele functie voegt bewegend beeld toe aan stilstaand beeld aan de hand van de razendsnelle Casio-beeldverwerkingstechnologie. Hierbij snijdt de camera een bewegend object uit en plaatst dit op de gewenste plek op een andere afbeelding. De vernieuwde versie van deze functie maakt het mogelijk om de grootte van objecten aan te passen aan de achtergrond.


Daarnaast is de gecreëerde Dynamic Photo-afbeelding nu eenvoudig om te zetten in een JPEG-videobestand. Je kunt een foto ook decoreren met bewegende grafische afbeeldingen, zoals hartjes en bloemen, die Casio al op de camera heeft geïnstalleerd. Op deze manier biedt de Dynamic Photo-functie verschillende leuke opties om bewegende en originele afbeeldingen te maken – op de camera.


Prijs
De adviesprijs van de Casio Exilim Hi-Zoom EX-H10 bedraagt 349 euro. De camera is te koop bij de betere electronicawinkels.

Vergelijkbare artikelen