FANtv-nl-logo-mobile

LaCie LaCinema Rugged HD

LaCie heeft een HD-versie van de Rugged multimediaspeler uitgebracht. Op de 500 GB harde schijf kunnen honderden films in HD kwaliteit worden opgeslagen.


Je sluit de LaCinema Rugged HD via de usb-poort op een computer aan, en kunt deze dan vullen met al dan niet gedownloade films. Vervolgens kun je deze via (ondermeer) de televisie bekijken.Uiteraard behoren ook muziek afspelen en foto-slideshows bekijken tot de mogelijkheden. Door de uitwisselbaarheid met HDMI-apparaten hebben gebruikers met de LaCinema Rugged HD zowel onderweg als thuis toegang tot multimediafunctionaliteit.
 
De LaCinema Rugged HD is geschikt voor Mac- en pc-omgevingen en eenvoudig aan te sluiten op elke computer via een USB 2.0-kabel. Zodra de mediacontent op de LaCinema Rugged HD staat, is deze klaar om bekeken te worden op elk beeldscherm met een HDMI-aansluiting. Dit kan eenvoudig met de meegeleverde HDMI-kabel. Voor optimale beeldweergave ondersteunt het apparaat de meeste standaarden en HD-videocodecs (H.264, MKV, WMV9, MPEG-4). Zo kunnen gebruikers met de LaCinema Rugged HD eenvoudig genieten van HD-beelden in uiteenlopende bestandsformaten.De mobiele mediaspeler heeft een krasbestendige aluminium buitenkant, interne schokdempers en een schokbestendige rubberen rand om de mediabestanden te beschermen. De LaCinema Rugged HD biedt het gemak van een centrale mediabibliotheek met geavanceerde grafische menu's, instellingsopties en een afstandsbediening voor eenvoudige navigatie.
 
De LaCinema Rugged HD is uitwisselbaar met alle veelvoorkomende digitale bestandsformaten en biedt (afhankelijk van de resolutie) ruimte aan maximaal 700 films, 165.000 muzieknummers of 165.000 foto's.

Vergelijkbare artikelen