FANtv-nl-logo-mobile

Mediabestanden afspelen via de televisie

Emtec stort zich met de Movie Cube N200 op de groeiende markt van mediaservers voor de televisie.


De Emtec Movie Cube N200 is een multimediaspeler die je aan de televisie koppelt om zo films, foto's en muziek via de tv af te spelen. De N200 beschikt niet over een eigen harde schijf beschikt. De mediabestanden moeten op een usb-stick of op een geheugenkaartje staan. Ook kun je een externe harde schijf aansluiten op de Emtec Movie Cube N200 aansluiten. Nadeel is dan wel dat je twee van die kastjes bij de televisie hebt staan.Ook andere usb-apparatuur is voor opslag te gebruiken, evenals een pc. Deze kan via het netwerk met de Movie Cube worden verbonden. Dit kan via een ethernet-kabel maar ook draadloos via de optionele Emtec WiFi USB dongel. Deze laatse oplossing, die een maximale overdrachtssnelheid van 300 Mbps biedt, is het meest interessant omdat je dan beeld en geluid vanaf alle computers in het netwerk naar de televisie kunt streamen.


Via een computer kun je ook een verbinding maken met internet en zo op je televisie toegang krijgen tot alle internet-radiostations.Compatibiliteit
Op de N200 kunnen multimediabestanden worden afgespeeld vanaf alle apparaten voor massaopslag met een USB-aansluiting (HDD, USB-flashdrive) en vanaf alle SD-/SDHC-/MMC-/MS-geheugenkaarten. Daarnaast kan de N200 moeiteloos MKV-videobestanden (H.264 codec) en de meeste populaire audio- en videoformaten afspelen. Als u wilt genieten van high definition geluid, verbindt dan de N200 met uw thuisbioscoopapparatuur via een optische -of coaxkabel.Specificaties:
HDMI aansluiting voor de beste beeldkwaliteit
2 USB-poorten
Kaartlezer voor SD-/SDHC-/MMC-/MS-kaarten
Compatibel met WiFi 802.11 b/g/n (via optionele USB WiFi-adapter)
Ethernetpoort (RJ45)
Fotoformaten: HD JPEG / JPG / BMP
Videoformaten: AVI / VOB / ISO / MKV / MOV /MP4 / MPG-TS / WMV / DAT / IFO / RM / RMVB
Audioformaten: MP3 / WMA / OGG / WAV / FLAC/ AAC


Adviesverkoopprijs: € 99,-

Vergelijkbare artikelen