FANtv-nl-logo-mobile

LG HB354BS Blu-ray home theater

De LG HB354BS is het eerste premium Blu-ray home theater system van LG. De kwaliteit en mogelijkheden zijn grensverleggend.


Met deze set van een blu-ray speler, speakers en een subwoofer kun je niet alleen kijken en luisteren naar audio en video in de hoogste kwaliteit, maar het biedt ook toegang tot uiteenlopende mediabronnencontent: van Blu-ray discs tot en met YouTube-video's.Internet-content
De HB354BS is uitgerust met BD Live-technologie. Hierdoor kunnen gebruikers genieten van unieke content die ze met de BD-title-functie op hun Blu-ray-speler downloaden van de BD Live-websites. Voorbeelden hiervan zijn speciale features, speelfilmquizzen en interactieve spellen. Daarbij heeft LG een samenwerkingsovereenkomst met YouTube gesloten. Je kunt YouTube video's bekijken zonder dat het nodig is verbinding met een pc te maken.


Geluid
Het Blu-ray home theater system beschikt over Pure HD Sound, een nieuwe standaard in de audio-industrie. Het hoge-resolutiegeluid is speciaal getuned door audio-expert Mark Levinson, Chief Sound Advisor van LG Electronics. Hierdoor geeft het systeem alle delicate audionuances op het gebied van spraak, muziek en geluidseffecten perfect weer.Het nieuwe 2.1 channel surround sound-systeem omvat de geavanceerde LG surround sound engine. Deze ondersteunt Dolby True HD, Dolby Digital Plus en DTS-HD Master Audio: Essential. Overige features die de geluidskwaliteit nog verder verbeteren, zijn bass boost, mp3-opschaling, Night Mode, geoptimaliseerde standen voor verschillende genres tv-programma's en speciale equalizerinstellingen voor videospellen.


Beeld
Met de HB354BS genieten gebruikers van uitstekende geluid- en beeldprestaties, mede doordat het systeem een breed scala van bestandsformaten ondersteunt: van Blu-ray discs tot cd's. Een andere opvallende feature zijn de twee HDMI-aansluitingen (HDMI In/Out Port) die zorgen voor een uiterst gebruiksvriendelijke installatie. Daarbij ondersteunt het home theater system HDMI 1.3. De HB354BS geeft hiermee Full HD 1080p-beelden weer in diepe en levendige kleuren.iPod dock
Een iPod direct aansluiten op het systeem kan via de Dock & Play feature. Zo kun je de muziek van je iPhone in de beste kwaliteit beluisteren. De krachtige speakers en subwoofer vullen de ruimte met muziek, terwijl luisteraars snel en eenvoudig door de iPod-muziekbibliotheek browsen met de afstandsbediening van het LG home theater system. Dat kan door de LG SIMPLINK-verbinding. Deze zorgt ervoor dat gebruikers met één afstandsbediening alle features van een home theater system kunnen bedienen.


Betere kwaliteit DVD's
De HB354BS blaast oude dvd's nieuw leven in door deze op te schalen naar Full HD 1080p-resolutie door middel van HDMI-opschaling.


Ook het design van de HB354BS is op zijn minst opvallend te noemen. Het systeem trekt direct de aandacht door zijn pianozwarte, glanzende afwerking en speakers in de vorm van een champagneglas. Zo staat de HB354BS zowel op het vlak van design als beeld en geluid garant voor een stijlvolle sfeer.


De LG HB354BS is in Nederland nu verkrijgbaar voor een consumentenadviesprijs van 499 euro. Kijk voor de (lagere) winkelprijs bij Plasma Discounter.


Specificaties
* 300W BD (2.1Ch: 2 Satellites) home theater system
* Ondersteunt BD Live- en directe YouTube-toegang
* BD Live met profiel 2.0
* 2 HDMI in-poorten en 1 HDMI out-poort
* HDMI 1.3-ondersteuning
* Stijlvol vormgegeven speakers
* Full HD (1080p)-opschaling
* iPod-dock voor afspelen en opladen
* LG Sound Gallery
* USB Plus-aansluiting
* SIMPLINK – Easy LG TV Control

Vergelijkbare artikelen