FANtv-nl-logo-mobile

Nikon Coolpix S1000PJ: Fotocamera als beamer

Nikon komt met 's werelds eerste camera met een geïntegreerde projector.


Zo kun je foto's of video's op een feestje op de muur projecteren, of de gebeurtenissen van een dag op reis nog eens de revue laten passeren. De ingebouwde projector projecteert met gemak een beeldgrootte van circa 12,7 tot 101,6 cm De grootte van het projectiegebied is afhankelijk van de hoeveelheid licht in de ruimte. Met de meegeleverde afstandsbediening kunt zowel de projector als de gebruikelijke camerafuncties draadloos bedienen. Een eenvoudige projectorstandaard is optioneel verkrijgbaar.De projector is niet het enige waarmee de Nikon Coolpix S1000PJ indruk maakt. Met 12,1 effectieve megapixels en een 2,7-inch TFT-LCD-monitor met een grote kijkhoek levert de compactcamera foto's met een hoge resolutie. En dankzij een hoge gevoeligheid tot ISO 6400 en het gebruik van Nikon's exclusieve Expeed-beeldverwerkingsconcept biedt de camera het soort beelden van hoge kwaliteit dat men van Nikon verwacht. Dit alles is verpakt in een slanke, zilverkleurige of geanodiseerd zwarte aluminium behuizing die een Nikkor-groothoekobjectief met 5x zoom bevat.


De Nikon Coolpix S1000PJ kent automatische onderwerpselectie, waarbij de camera op basis van de inhoud van de opname automatisch de juiste onderwerpsstand selecteert. Daarnaast beschikt deze Nikon over vijf functies die beeldonscherpte verminderen, plus een intelligente portretsysteem. Met de extra functie "Huid verzachten" kun je gezichten retoucheren, zodat deze er minder vlekkerig uitzien. Ook de functionaliteit voor meevolgende scherpstelling en anti-trilling helpen je de foto's te maken die je voor ogen hebt.my Picturetown
Je kunt de foto's en filmpjes veilig en betrouwbaar opslaan met Nikon's my Picturetown, een gratis webservice voor het opslaan en delen van digitale foto's. Hiermee kun kun je foto's met vrienden delen en ordenen in online collecties. Je krijgt 2 GB aan opslagruimte die u gratis kunt gebruiken voor het opslaan van honderden foto's. Als je meer foto's wilt opslaan, kan je het lidmaatschap upgraden naar een Gold Account.


my Picturetown is ook beschikbaar voor mensen die geen Nikon bezitten. 

Vergelijkbare artikelen