FANtv-nl-logo-mobile

MvixPVR: Alle digitale content op de televisie

De MvixPVR brengt internet en je digitale verzameling muziek, foto's en films naar de televisie.


Het is leuk dat er zoveel muziek en video beschikbaar is via internet, maar de meeste mensen zitten er niet op te wachten dit via hun computer te bekijken en te beluisteren. Dat doe je toch liever lui op de bank of vanuit je favoriete stoel. Daarom is de MvixPVR een geweldige uitvinding. Deze brengt alle digitale content naar de televisie.Je kunt de bestanden van je computer en media van internet (bijvoorbeeld YouTube) draadloos naar de MvixPVR streamen, maar het slimme kastje heeft ook een eigen harde schijf waarop je alle foto's, films en muziekbestanden kunt plaatsen. Je kunt deze dan zonder tussenkomst van een computer op de tv bekijken.


Maar dat is nog niet alles. De MvixPVR is ook via internet bereikbaar. Dat betekent dat al deze media ook vanaf een andere locatie bekeken en beluisterd kan worden. Door jezelf, maar ook door anderen die je daartoe toegang geeft. Zo kun je je vakantie-foto's en -video's toegankelijk maken voor je familieleden. Ideaal!De opslagcapaciteit van de MvixPVR ligt tussen de 500 GB en de 3.000 GB. Als je kiest voor voldoende capaciteit kun je je volledige verzameling films en dvd's digitaliseren. De kwetsbare schijfjes kunnen dan naar zolder. Voortaan is alles direct op de televisie beschikbaar. Je kunt ook je backups op de MvixPVR kwijt.


De MvixPVR Multimedia Harddisk Recorder is te koop bij Plasma-Discounter. Kijk hier voor de verschillende types en de mogelijkheden.

Vergelijkbare artikelen