FANtv-nl-logo-mobile

Drie nieuwe Camileo camcorders

Toshiba introduceert drie nieuwe Full HD digitale camcorders in de Camileo-serie.


De drie in het kort
De ultraplatte Camileo S20 is een lichte, stijlvolle en gemakkelijk te gebruiken camcorder.


De Camileo H30 is een betrouwbaar, robuust apparaat voor dagelijks gebruik.


De Camileo X100 voegt meer mogelijkheden toe aan de Camileo-camcorderserie en is bedoeld voor veeleisende gebruikers die behoefte hebben aan een krachtige zoom om ook scènes op grote afstand goed te kunnen vastleggen.Toshiba Camileo H30


Full HD-kwaliteit
De afgelopen twee jaar zijn HD-videocamera's die snel video's kunnen uploaden naar sociale netwerksites erg populair geworden. “Toshiba neemt nu een volgende stap om HD beschikbaar te maken voor de massa door de nieuwe Camileo-modellen te voorzien van volledige HD-mogelijkheden. Hierdoor wordt op alle prijsniveaus de videokwaliteit verbeterd,” zegt Jeffrey Willis, General Manager Toshiba Information Systems Benelux.


De nieuwe Camileo S20 en H30 bieden volledig HD-resolutie (1920 x 1080p, en 1920 x 1080i in het geval van de Camileo X100), terwijl de Camileo H30 en X100 het delen van video's op YouTube met één druk op de knop mogelijk maken.


Ook 's nachts filmen in HD
De Camileo S20, H30 en X100 kunnen video's opnemen met volledige HD-kwaliteit: 1920 x 1080 pixels. Het beeld wordt op de camera weergegeven op een draaibaar 3 inch scherm. Bij de H30 en de X100 is dit een touch screen dat zeer gemakkelijk toegang geeft tot het menu. Deze twee modellen kunnen aan een laptop of TV worden gekoppeld via HDMI (High Definition Multimedia Interface) of Mini USB 2.0 en Composite Video (PAL, NTSC). Om van opgenomen video's creatieve clips te maken levert Toshiba een 30-dagen evaluatieversie mee van Magix Video deluxe 15.


De nieuwe camcorders kunnen HD-video's opnemen onder bijna alle lichtomstandigheden. Er is een geoptimaliseerde nachtstand die het mogelijk maakt beelden op te nemen alsof ze in het volle zonlicht zijn genomen. De nieuwe Camileo-modellen kunnen ook als fototoestel fungeren en maken heldere foto's met een resolutie van 5 megapixel (S20) en 10 megapixel (H30 en X100).Toshiba Camileo S20


Camileo S20, één van de dunste Full HD camcorders
Met een dikte van maar 17 mm is de Camileo S20, een van de dunste Full HD camcorders ter wereld. Met zijn ultradunne behuizing en stijlvolle ontwerp is de Camileo S20 de ultieme camcorder voor stijlbewuste consumenten. Maar ook voor beginnende gebruikers die kwaliteit willen voor een betaalbare prijs.


Camileo H30 – comfort en betrouwbaarheid
De handige Camileo H30 combineert functionaliteit met gebruiksgemak. Het 3 inch touch screen geeft toegang tot een overzichtelijk menu. Dankzij de videostabilisatie zijn foto's en video's haarscherp, zelfs als 20x zoom wordt gebruikt.Toshiba Camileo X100


Camileo X100 – topmodel met 10x optische zoom
Het geavanceerde ontwerp is slechts één van de redenen waarom de Camileo X100 het topmodel is van de Camileo-familie. Het ontwerp herbergt een buitengewoon krachtige 10x optische zoomlens. Wie nog verder wil inzoomen kan ook nog de 10x digitale zoom inschakelen en tot 100x inzoomen. De frame rate van de X100 is 60 fps voor Full HD (1920 x 1080) en zelfs 240 fps voor WQVA (424 x 240), prima geschikt om op YouTube te zetten.


De drie camcorders zullen in het vierde kwartaal van 2009 op de markt komen. Met een adviesprijs vanaf €149 inclusief BTW.

Vergelijkbare artikelen